Tietoa minusta

Järjestötoiminta

Politiikkaan lähdin mukaan 2009, kun minut valittiin Kotkan kaupunginvaltuustoon. Ensimmäisen kauden toimin ympäristölautakunnan puheenjohtajana ja tällä kaudella olen Kotkan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja. Toimin tällä hetkellä myös Seutuvaltuuston jäsenenä ja Kotka Svenska Samskolas Garantiförening r.f:n johtokunnassa,

Aiempia merkittäviä luottamustehtäviäni ovat olleet jäsenyydet Kymenlaakson maakuntavaltuustossa, Kotkan ensi- ja turvakotiyhdistyksen johtoryhmässä ja SLL:n Kymenlaakson piirihallituksessa. Lisäksi olen toiminut varajäsenenä useissa luottamustehtävissä.

Koulutus

Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen opiskelin bioanalyytikoksi ammattikorkeakoulu Stadiassa (2001). Tämän jälkeen jatkoin opiskeluja Göteborgissa, josta valmistuin meribiologiksi 2004. Koulutukseni ja työkokemukseni kautta minulla on laaja käytännön asiantuntemus ympäristöasioista.

Työkokemus

Työskentelen tällä hetkellä kehityspäällikkönä Kymenlaakson Jäte Oy:ssä, jossa olen toiminut aiemmin myös vs. laatu- ja ympäristöpäällikkönä. Tätä ennen olen toiminut Ekokymenlaakso -hankkeen projektipäällikkönä ja Pernajan kunnan ympäristöpäällikkönä. Ennen siirtymistäni ympäristöalan asiantuntijatehtäviin toimin tutkijana Työterveyslaitoksen ja Helsingin yliopiston palveluksessa sekä erilaisissa bioanalytiikan tehtävissä viiden vuoden ajan. Opiskeluaikani työskentelin opintojen rinnalla mm. myyjänä, tarjoilijana, sairaalahuoltajana, pesulatyöntekijänä ja astianpesijänä.

 

Kotkan vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja